PRINT RESUME

Werkervaring

010

jaar online ervaring

Webshop beheerder
Regts B.V.

Regts is een toonaangevende groothandelsonderneming met vestigingen in Joure, Franeker, Sneek, Leeuwarden en Heerenveen. Binnen Regts ben ik verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de webshop.

Als Product Owner beheer ik de Backlog met hierin alle wensen voor optimalisatie van de webshop. #scrum

Online marketeer
UNIS Group

Ik heb e-mailmarketing geïmplementeerd voor het periodiek informeren van klanten en prospect via e-mailingen. Ik heb de websites onderhouden, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Via Google Analytics heb ik de ROI van de website inzichtelijk gemaakt en de conversie verhoogd. Tevens heb ik een Google AdWords campagne opgezet en bijgehouden.

Online marketeer
Geopmares Publishing

Als online marketeer ondersteunde ik Geomares Publishing bij de exploitatie van hun online producten, o.a. door het verhogen van de traffic naar de diverse websites en het aantal abonnees van de nieuwsbrieven. Voor management beslissingen genereerde en analyseerde ik online statistieken en leverde een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe online businessmodellen.

Referenties

qouter image
Niels Bons
Bedrijfskundig adviseur bij FUMO

Ewald heeft voor ons een aantal workshops over internet marketing en social media verzorgd, ten behoeve van ondernemers in de toeristische branche. Hij weet zijn publiek te boeien door zijn kennis van de materie en door de wijze waarop hij met zijn publiek communiceert.

qouter image
Norma de Jong
Eigenaar Norma serveert

Ewald van der Hoop is een uitstekende trainer die goed weet in te spelen op het persoonlijke kennisniveau van zijn cursist. Ik vond zijn training zeer waardevol voor ons bedrijf.