Strategie & uitvoering

U bent zich er van bewust dat online marketing een essentieel onderdeel is binnen uw bedrijfsstrategie. Te belangrijk om extern bij een online bureau neer te leggen. Echter een extra medewerker aantrekken gaat een stap te ver. Wat u nodig bent, is een online professional voor één of meerdere dagen per week die flexibel kan opschalen wanneer nodig.

‘Breng online marketing binnen uw bedrijf op een hoger niveau’

Van onderzoek tot strategie

Ik help u uw online ambities waar te maken. Dat doe ik door een doordacht online marketing strategie te ontwikkelen, n.a.v. een gedegen marktonderzoek van de huidige situatie, de missie en visie en de gewenste doelstellingen.

De gekozen strategie werk ik verder uit in een actieplan, met daarin de juiste online marketingmiddelen opgenomen en een tijdsplanning. Aangezien online marketing zich uitermate goed leent tot meten van resultaten, vind er periodiek een terugkoppeling plaats.

Van actieplan tot implementatie

Net als u ga ik voor resultaat. Zaken als Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO) kennen geen geheimen voor mij. Maar ook e-mail-, contentmarketing en social media marketing beheers ik tot in de puntjes. Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk van andere professionals die indien nodig kunnen bijspringen, elke met hun expertise.

Zoekt u iemand voor een training, als parttime medewerker of voor een project? Nodig me uit voor een kop koffie dan bespreken we de mogelijkheden.