Follow me
Welkom op mijn website
Hi, mijn naam is Ewald
en je kunt bij mij terecht voor Truffel ceremonies op mooie locaties in Friesland.

Wil je een transformatie in je leven bewerkstelligen? Ben je al bezig met persoonlijke groei en zoek je verdieping? Psychedelica kunnen je hierbij helpen.

Truffel ceremonies

Ik beschouw het gebruik van psychedelica als hulpmiddel bij een ontdekkingsreis naar verandering in je leven. Het gebruik van psychedelica, zoals magic truffels, vereist een zorgvuldige voorbereiding en toewijding. Pas dan onthullen ze hun waarde en worden ze echt nuttig, vooral wanneer je ze gebruikt als instrument om voorbij je gebruikelijke denkpatronen te gaan en een nieuwe open blik op jezelf te werpen, waardoor je bewust bepaalde overtuigingen kunt loslaten. Misschien ben je gevangen geraakt in bepaalde gewoonten - niet zozeer fysieke verslavingen, maar eerder mentale patronen van oordelen, vooroordelen en negativiteit. In dat geval kan een truffel ceremonie een krachtig middel zijn om deze gedachten en overtuigingen met zorg en aandacht te heroverwegen binnen een bredere context van persoonlijke groei en transformatie.

Een van de meest waardevolle avonturen die we kunnen ervaren is de reis van innerlijke verkenning. Deze reis stelt ons in staat om onszelf beter te begrijpen en de realiteit op een dieper niveau te verkennen. Onthoud dat jij het medicijn bent; we dragen allemaal een innerlijke wijsheid die we kunnen gebruiken om antwoorden te vinden en te groeien.

Ik werk met transformationele truffels, ook wel bekend als magic truffels, die natuurlijke psilocybine bevatten. Psilocybine is de werkzame stof in truffels en behoort tot de categorie plantmedicijnen. Psychedelica vormen een specifieke categorie waarvan bekend is dat ze mild zijn voor het lichaam en niet verslavend werken. Het is dus onwaarschijnlijk dat je verslaafd raakt aan psilocybine. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn, vooral bij emotionele problemen, en alleen onder begeleiding en in een veilige omgeving met respect en begrip voor de kracht van plantmedicijnen.

Bij psychedelische sessies zijn de setting, je mindset en dosering van groot belang. De omgeving moet veilig en vertrouwd zijn, je mindset open en ontvankelijk, en de dosering bepaalt de intensiteit van de ervaring.

Explore with Me

Ik nodig je uit om samen met mij op reis te gaan door middel van truffelthee-sessies. De truffels gebruiken we om thee van te maken, die we gedurende een gezamenlijk ritueel bereiden en nuttigen. Ik bied de sessies aan in drie doses. Voor wie geen eerdere ervaring heeft met psychedelica adviseer ik te beginnen met een verkennende dosis van 7 gram, om bij een volgende keer een dosis van 14 gram te nemen voor een diepere ervaring. De derde optie, met een dosis van 21 gram, is voor diegene die de tweede sessie hebben bijgewoond.

Lichte dosis

7 gram: Deze dosis intensiveert waarschijnlijk je zintuiglijke waarnemingen. Kleuren worden levendiger, geluiden gelaagder en je algehele zintuiglijke ervaring wordt versterkt. Een sessie met een lichte dosis laat zich mooi aanvullen met een geleide meditatie of ademwerk.

Middel dosis

14 gram: Op dit niveau kan je meer diepgaande emotionele en cognitieve verschuivingen ervaren. Deze dosis geeft introspectie de ruimte en kan diepe psychologische inzichten bieden. Ik zorg voor een vertrouwde omgeving en begeleid je bij je reis. Dit helpt je om je te ontspannen en je makkelijker aan de ervaring over te geven.

Hoge dosis

21 gram: Dit is een hoge dosis en moet je alleen overwegen wanneer je al ervaring hebt met psilocybine. Je kan met 21 gram een intense en diepe introspectieve reis ervaren, die transformerend maar ook overweldigend kan zijn. Ik begeleid je bij je reis in een comfortabele en veilige omgeving.

Stuur me een bericht

Jouw bericht is verzonden. Binnen 24 uur neem ik contact met je op.
Helaas. Jouw bericht is niet verzonden. Probeer nogmaals.
Bel me gerust. Mijn telefonnnummer:
0634 656 929
Of stuur me een
WhatsApp
Mijn praktijkadres voor ademcoaching

Almastraat 14, Sneek

Disclaimer

Ik ben een gecertificeerde ademcoach, maar geen arts of medisch professional. De ademcoaching is bedoeld als aanvullende benadering voor welzijn en dient niet ter vervanging van professioneel medisch advies of behandeling.

Indien je zwanger bent, verzoek ik je vriendelijk om dit voorafgaand aan de ademoefeningen aan te geven. Zwangerschap kan invloed hebben op de geschiktheid van bepaalde ademtechnieken, en het is van groot belang dat ik op de hoogte wordt gesteld om de coachingssessie op een veilige en aangepaste manier te begeleiden.

Deelname aan ademcoaching is op eigen risico. Het is belangrijk dat je luistert naar je eigen lichaam en eventuele ongemakken of zorgen met mij deelt. Ik zal mijn uiterste best doen om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden, maar het is jouw verantwoordelijkheid om eventuele gezondheidsproblemen of specifieke behoeften vooraf met mij te bespreken.

Als je specifieke medische aandoeningen hebt, raard ik je aan om eerst advies in te winnen bij een gekwalificeerde arts voordat je deelneemt aan ademcoaching.

Door deel te nemen aan mijn ademcoaching, ga je akkoord met de bovenstaande voorwaarden. Als je vragen hebt of bezorgd bent over je gezondheid, neem dan contact op met een medisch professional voordat je deelneemt aan de sessies.